Журавлинний соус: кисло-солодкі ласощі Leave a comment

Приємна кислинка, ніжна текстура і пряний аромат. Так можна охарактеризувати цей соус. Чудово підходить до запеченої птиці та свинини. Соус настільки хороший, що хочеться його є просто так, ложкою, як варення 🙂
Абсолютно геніальний соус до м’яса!

Інгредієнти:

– 500 грам свіжої або замороженої журавлини
– 200 грам цукру
– 1 апельсин (сік і цедра)
-? ч.л. мускатного горіха
-? ч.л. меленого запашного перцю
– 50 мл. води

приготування:

1) У сотейник помістити журавлину, цукор, спеції і 50 мл. води. Апельсин ошпарити, просушити, зняти тонкими смужками цедру і видавити сік. Цедру додатково подрібнити і відправити до соусу. На середньому вогні, постійно помішуючи, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити 8-9 хвилин, час від часу помішуючи.

2) Додати апельсиновий сік, довести до кипіння, добре перемішати і вимкнути.

3) Соус збити блендером і протерти через сито, для додаткової ніжності. Шкірку, яка залишиться в ситі, викинути.

Подавати теплим або холодним. Зберігається в холодильнику до 1 місяця. Можна заморожувати.

Придбати блендер, який допоможе Вам збити соус Ви можете у відділі Stadler Form приготування соусів:

& Nbsp;

Залишити відповідь

SHOPPING CART

close