Ситна паста з спагетті з чорнилом каракатиці в вершковому соусі ідеально підійде для романтичної вечері. А в поєднанні з ніжними морепродуктами і червоною ікрою стане справжнім “цвяхом” святкового столу.
Пасту з чорнилом каракатиці можна приготувати самим в хлібопічці. Як додатковий інгредієнт Вам потрібно буде додати 1-2 пачки чорнила каракатиці (4-8 г). Наріжте смужками. Варіть в киплячій підсоленій воді 3-4 хвилин до стану “альденте”.
Так само можна підфарбовувати спагетті в уже відвареному вигляді, для цього чорнило каракатиці додайте в соус і випарюйте, помішуючи, поки паста не придбає потрібний вам колір.
Інгредієнти: strong>
Соус Песто – 2 ст. л.
Помідори черрі – 50 г
Рибний бульйон – 30 г
Спагеті з чорнилом каракатиці – 130 г
Мікс морепродуктів – 50 г
Сир твердий – 20 г
Петрушка зелень – 3-4 гілочки
Часник – 2-3 зубчики
Оливкова олія – 3 ст. л.
Гра червона – за смаком
Як приготувати: strong>
Ol>