Спагеті з чорнилом каракатиці з морепродуктами у вершковому соусі Leave a comment

Ситна паста з спагетті з чорнилом каракатиці в вершковому соусі ідеально підійде для романтичної вечері. А в поєднанні з ніжними морепродуктами і червоною ікрою стане справжнім “цвяхом” святкового столу.

Пасту з чорнилом каракатиці можна приготувати самим в хлібопічці. Як додатковий інгредієнт Вам потрібно буде додати 1-2 пачки чорнила каракатиці (4-8 г). Наріжте смужками. Варіть в киплячій підсоленій воді 3-4 хвилин до стану “альденте”.

Так само можна підфарбовувати спагетті в уже відвареному вигляді, для цього чорнило каракатиці додайте в соус і випарюйте, помішуючи, поки паста не придбає потрібний вам колір.

Інгредієнти:
Соус Песто – 2 ст. л.
Помідори черрі – 50 г
Рибний бульйон – 30 г
Спагеті з чорнилом каракатиці – 130 г
Мікс морепродуктів – 50 г
Сир твердий – 20 г
Петрушка зелень – 3-4 гілочки
Часник – 2-3 зубчики
Оливкова олія – ​​3 ст. л.
Гра червона – за смаком

Як приготувати:


  1. Спагеті з чорнилом каракатиці відварити у великій кількості киплячій підсоленій воді приблизно 10 хвилин. (Див інструкцію на упаковці). Викласти в чашку і скропити оливковою олією.
  2. Морепродукти промити, посушити, помідори черрі розрізати на половинки. Часник натерти на дрібній тертці.
  3. На розпечену сковороду влити оливкове масло з тертим часником, додати помідори черрі і морепродукти. Обсмажити на сильному вогні до золотистого кольору і влити рибний бульйон. Потім додати пасту, випарити 2-3 хвилини.
  4. Влити жирні вершки. Проварити 4-5 хвилин до загустіння слівок.Добавіть натертий на дрібній тертці сир, соус песто, перемішати і зняти.
  5. Викласти пасту гіркою на тарілку. Прикрасити зеленню і червоною ікрою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

SHOPPING CART

close