Сирне фондю в мультиварці Leave a comment

Незвичайне і дивно смачна страва. Справжні ласощі для любителів сиру. Уявіть собі – глибоке блюдо, наповнене ароматної сирною масою, в яку можна вмочити шматочки хліба, ковбаски, м’яса або овочів. А може бути Вам захочеться спробувати фрукти в сирному соусі? І це можливо – занурте дещицю від улюбленого плоду в цей нектар і відчуйте всю гаму смакових відчуттів.

Інгредієнти:


  • Сир (краще чеддер) – 335 гр
  • Крохмаль – 10 гр, підлогу десерт.ложкі
  • Часник – 10 гр, невеликий зубок
  • Вино сухе біле – 155 мл
  • Кірш – 45 мл
  • Сік лимона – 5 мл, підлогу ч. Л.
  • Сливки (22%) – 77 мл
  • Сіль, цукор
  • Мускатний горіх – 1 щіпка тертого

    Сир і часник – натерти на тертці. Крохмаль, цукор і вершки – ретельно перемішати, повинна вийти однорідна маса.

    У чашу мультиварки наливаємо вино і Кірш, включаємо режим «Молочна каша». Час приготування для програм: “Рис”, “Експрес рис”, “Ризотто” і “Молочна каша” встановлюється автоматично в залежності від обсягу інгредієнтів. Завдяки вбудованому модулю штучного інтелекту мультиварка автоматично аналізує кількість продуктів і програмує потужність і час роботи. У програмі “Молочна каша” відлік часу приготування починається після закипання, тому витримуємо вино поки не включиться зворотний відлік часу. Не зупиняючи процес, слід відкрити кришку і додати часник з сиром, перемішати. Не припиняючи помішувати, додати сіль, мускатний горіх і лимонний сік. За 3 хвилини до закінчення додати вершково-крохмальну суміш. Готувати до закінчення режиму під закритою кришкою.

    Просто? Не тільки. Але і дивовижно смачно!

Залишити відповідь

SHOPPING CART

close