Готуємо сирну запіканку в мультиварці!
За бажанням можна трохи змінити основний склад блюда. Наприклад, замість звичного цукру використовувати його замінник або згущене молоко, сметану, молоко або кефір замінити йогуртом, замість манки додати борошно або подрібнені кукурудзяні палички. До речі єдиним недоліком сирної запіканки, зробленої в мультиварці, є деяка блідість вироби. Щоб додати йому цікавого кольору, можна використовувати какао або натуральні соки.
Інгредієнти: strong>
Сир – 400 г
Яйця -2 шт.
Манка – 2 ст.л.
Цукор – 2 ст.л.
Сіль – щіпка
Ванілін – трохи для аромату
Рослинна олія – 2 ст.л.
Крохмаль – 1 ст.л.
Сир середньої зернистості викладіть в окрему миску. Вбийте пару яєць і добре пробийте обидва інгредієнта виделкою. Додайте до маси крохмаль, цукор, ваніль, щіпку солі і манку. Ще раз активно перемішайте.
Змастіть мультіварочную чашу рослинним маслом. Викладіть в неї підготовлену масу. Встановіть техніку в режим «Випічки» і на 45 хвилин забудьте про страву повністю. Кришку в цей час краще не відкривати.
Через зазначений термін акуратно дістаньте запіканку з чаші перевернувши її на плоску тарілку. До речі, знизу виріб буде набагато темніше, ніж зверху.