Рисова молочна каша Leave a comment

Молочна рисова каша – прекрасний варіант ранкового сніданку, особливо якщо знати, як її правильно приготувати. Щоб зварити смачну рисову кашу дуже важливо правильно вибрати сорт рису. Найкраще для каш підходять круглозерновие крохмальні сорти, які дозволяють отримати правильну консистенцію готової молочної каші.

Інгредієнти (4-6 порцій):
Рис – 2 мірні чашки
Молоко – 6 мірних чашок
Цукор – 2 ст.л.
Сіль, вершкове масло за смаком.

Промити рис в холодній воді. Воду злити. Перекласти рис у чашу мультиварки і залити молоком, додати цукор і сіль. Закрити кришку. За допомогою кнопки «Вибір режимів» встановити програму «Молочна каша» і натиснути «Старт». Після закінчення програми додати в кашу вершкове масло і перемішати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

SHOPPING CART

close