Рис з грибами і овочами на пару Leave a comment

Напевно Ви вже чули про те, що приготована на пару їжа-найбільш корисна для організму людини. Такий спосіб приготування не вимагає використання додаткового масла (рослинного або тваринного походження), як при смаженні, а також забезпечує
максимальне збереження корисних складових їжі. Зберігається також колір і смак продуктів, наприклад, різнокольорові овочі після приготування на пару видаються досить привабливо і майже так само яскраво, як і в сирому вигляді.

Для приготування рису на пару з овочами і грибами Ви можете використовувати білі гриби або будь-які інші гриби коричневого кольору. Замість брокколі ви можете використовувати свіжий або заморожений зелений горошок.

Інгредієнти:


  • Рис – 1 ст.
  • Часник – 2 3убчіка
  • Гриби – 3 шт.
  • Брокколі, цвітна капуста, морква, зелений горошок, кукурудза, стучковая квасоля
  • Вода – 1-1,5 ст.
  • Сіль, спеції за смаком.

    Овочі помити, очистити, нарізати невеликими шматками, подрібнити часник, нарізати гриби. У чашу пароварки Steamer One викласти овочі. Промити рис під холодною проточною водою, викласти рис в додаткову чашу для рису разом з грибами і часником. Наповніть резервуар водою до відмітки максимального рівня. Встановіть чаші пароварки. Закрийте кришку. За допомогою кнопки вибору автоматичної програми приготування встановити програму «Комбіноване приготування», при досягненні заданого часу пароварка автоматично переключиться в режим підтримки блюда в теплому стані. Овочі додати до рису, посолити, додати спеції, накрити кришкою і дати постояти протягом 10 хвилин перед подачею на стіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

SHOPPING CART

close