Рекомендації перед використанням хлібопічки Stadler Form Leave a comment


Ми пропонуємо Вашій увазі, рецепти випічки і не тільки, для наших хлебопечей.
Деякі рекомендації по використанню хлібопічки:





– Завжди додавайте інгредієнти в ємність в порядку, зазначеному в рецепті.


– Завжди точно відміряйте вказану кількість інгредієнтів, не зраджуйте довільно кількість інгредієнтів, вказане в рецепті.


– Якщо рецепт розрахований на хліб вагою 900 г або 680 г, а Ви збираєтеся спекти хліб меншого розміру, пропорційно зменшите кількість інгредієнтів для програми 450 г.





Порядок дій і правил однаковий для всіх наведених рецептів для хлебопечей:



1. Помістіть відведені кількість інгредієнтів в робочу ємність.


2. Використовуйте рідини тільки кімнатної температури 21-28 ° С.


3. Правильно встановіть робочу ємність в хлібопіч, закрийте кришку.


4. Виберіть програму приготування.


5. Натисніть кнопку включення.


6. Якщо Ви пекли хліб, пиріг і т.п, по готовності витягніть робочу ємність, надівши кухонні рукавиці.


7. Вийміть випічку з робочою ємності, переконайтеся в тому, що лопать для вимішування не залишилася в буханці (видаліть лопать з хліба, якщо це необхідно).


8. Зачекайте, поки хліб охолоне, перш ніж його нарізати.



Коригування вищевказаних правил, якщо вони необхідні, вказані в примітках до рецептів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

SHOPPING CART

close