Ми пропонуємо Вашій увазі, рецепти випічки і не тільки, для наших хлебопечей. Span> span> div>
Деякі рекомендації по використанню хлібопічки: span> span> div>
Div>
Div>
span> div>
Div>
Div>
– Завжди додавайте інгредієнти в ємність в порядку, зазначеному в рецепті. span> span> div>
Div>
Div>
– Завжди точно відміряйте вказану кількість інгредієнтів, не зраджуйте довільно кількість інгредієнтів, вказане в рецепті. span> span> div>
Div>
Div>
– Якщо рецепт розрахований на хліб вагою 900 г або 680 г, а Ви збираєтеся спекти хліб меншого розміру, пропорційно зменшите кількість інгредієнтів для програми 450 г. span> span> div>
Div>
Div>
span> div>
Div>
Div>
Порядок дій і правил однаковий для всіх наведених рецептів для хлебопечей: span> span> div>
div>
Div>
Div>
1. Помістіть відведені кількість інгредієнтів в робочу ємність. Span> span> div>
Div>
Div>
2. Використовуйте рідини тільки кімнатної температури 21-28 ° С. Span> span> div>
Div>
Div>
3. Правильно встановіть робочу ємність в хлібопіч, закрийте кришку. Span> span> div>
Div>
Div>
4. Виберіть програму приготування. Span> span> div>
Div>
Div>
5. Натисніть кнопку включення. Span> span> div>
Div>
Div>
6. Якщо Ви пекли хліб, пиріг і т.п, по готовності витягніть робочу ємність, надівши кухонні рукавиці. Span> span> div>
Div>
Div>
7. Вийміть випічку з робочою ємності, переконайтеся в тому, що лопать для вимішування не залишилася в буханці (видаліть лопать з хліба, якщо це необхідно). Span> span> div>
Div>
Div>
8. Зачекайте, поки хліб охолоне, перш ніж його нарізати. Span> span> div>
div>
Div>
Div>
Коригування вищевказаних правил, якщо вони необхідні, вказані в примітках до рецептів. span> span> div>