Печеня з курячої грудки з картоплею в мультиварці Leave a comment

Це легке і смачне блюдо, яке однаково подобається і дорослим, і дітям! Приготувавши його в мультиварці, Ви заощадите свій час, адже біля плити стояти не треба, мультиварка вимкнеться сама.

Рецепт приготування зовсім простий, набір продуктів доступний, а картопля і грудка виходять дуже ніжними і смачними. Та й мультиварка, як завжди, на висоті – зробить все смачно, а головне – швидко. Готуємо!

Інгредієнти (3-4 порції):

Куряча грудка – 500 г
Ріпчасту цибулю – 2 шт.
Морква – 2 шт.
Картопля – 500 г
Рослинна олія – ​​1-2 ст.л.
Чорний мелений перець, сіль, куркума, зіра – за смаком
Гаряча вода – 2 ст.
свіжа зелень

Очищаємо цибулю та моркву і нарізаємо дрібно. У чашу мультиварки наливаємо олію, включаємо режим “Жарка”. Додаємо цибулю, потім моркву обсмажуємо до золотистого кольору. Курячі грудки треба добре помити, відокремити філе. Філе нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо до овочів. Додаємо сіль, перець, куркуму, зіру за смаком, обсмажуємо протягом 10 хвилин. Картоплю чистимо, нарізаємо брусочками і додаємо в чашу мультиварки. Доливаємо гарячу воду, закриваємо кришку мультиварки, включаємо режим “Гасіння” на 1 годину.

Готову страву посипаємо свіжою зеленню!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

SHOPPING CART

close