Паска в хлібопічці Leave a comment

Готуємо паску в хлібопічки Stadler Form Baker One / Baker Three!

Інгредієнти (вага паски 900 г):

Молоко – 180 мл
Сіль – 1/2 ч.л.
Цукор – 115 г
Масло вершкове – 90 г
Яйця – 2 шт. (Невеликих)
Ізюм – 135 г
Ванілін – 1/3 ч.л.
Кориця – 1/4 ч.л.
Борошно – 450 г
Дріжджі сухі – 10 г

Наступні дії для хлебопечей Stadler Form (Розділ “Використання«).
Всі інгредієнти повинні мати температуру 21-28 ° С.
Викладіть інгредієнти в контейнер, дотримуючись наступного порядку: молоко, сіль, цукор, вершкове масло, яйця, ванілін і кориця. Потім додайте борошно і дріжджі. У дозатор покладіть промитий і підсушений родзинки. Поставте контейнер в хлібопічку. Виберіть програму 1 Основна, вага хліба і бажаний колір скоринки. Натисніть і утримуйте приблизно 3 секунди кнопку включення. При запуску програми хлібопіч видасть звуковий сигнал. Ізюм подається з дозатора автоматично.
В кінці програми вимкніть хлібопічку, вийміть контейнер й викладіть паску з контейнера.

Прикрасьте паску глазур’ю і присипкою.

& Nbsp;

Залишити відповідь

SHOPPING CART

close