Відмінний варіант для сніданку. Омлет сам по собі ну дуже смачний, а загорнутий в листкове тісто ще й оригінальний! Енергії вистачить до обіду сповна.
Інгредієнти: strong> Листкове тісто тонко розгортаємо. З боків робимо ножем надрізи (однакову кількість з кожного боку). У центр викладаємо начинку, плетемо косичку. Змащуємо збитим яйцем і випікаємо в розігрітій до 190 ° С духовці 20-25 хвилин. Виймаємо з духовки, даємо охолонути і смачного! Div>
Ul>
У сковороді спочатку обсмажуємо гриби. Ріжемо кубиками шинку, додаємо до грибів і смажимо ще близько 3 хвилин. Сир тремо на тертці, кріп дрібно нарізаємо. Яйця злегка збиваємо і перемішуємо з сиром і зеленню. Заливаємо цією сумішшю гриби з шинкою і готуємо помішуючи близько 4 хвилин. Посолити, поперчити.