Омлет в листковому тісті Leave a comment

Відмінний варіант для сніданку. Омлет сам по собі ну дуже смачний, а загорнутий в листкове тісто ще й оригінальний! Енергії вистачить до обіду сповна.

Інгредієнти:


  • Лист листкового тіста – 1 шт.
  • Яйце – 6 шт.
  • Печериці – 200 гр
  • Шинка – 200 гр
  • Сир – 100 гр
  • Кріп – невеликий пучок
  • Вершкове олія – ​​1 ст.л.
  • Сіль і перець – за смаком
  • Яйце для змащення

    У сковороді спочатку обсмажуємо гриби. Ріжемо кубиками шинку, додаємо до грибів і смажимо ще близько 3 хвилин. Сир тремо на тертці, кріп дрібно нарізаємо. Яйця злегка збиваємо і перемішуємо з сиром і зеленню. Заливаємо цією сумішшю гриби з шинкою і готуємо помішуючи близько 4 хвилин. Посолити, поперчити.

    Листкове тісто тонко розгортаємо. З боків робимо ножем надрізи (однакову кількість з кожного боку). У центр викладаємо начинку, плетемо косичку. Змащуємо збитим яйцем і випікаємо в розігрітій до 190 ° С духовці 20-25 хвилин.

    Виймаємо з духовки, даємо охолонути і смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

SHOPPING CART

close