манний пудинг Leave a comment

Ця страва дуже виручить тих, у кого є діти, яких не змусиш їсти кашу, або ненажерливі чоловіки, яких якраз не треба просити є. Питання зі сніданками тепер вирішене.

Інгредієнти:

Молоко – 2 літри
Манка – 1 стакан
Яйця – 3-4 шт.
Масло вершкове – 100 г
Цукор – 1 стакан
Сухарі – 2-3 ст. ложки
сіль

У кипляче молоко всипати тонкою цівкою крупу і, безперервно помішуючи, варити на слабкому вогні 10-15 хв. до загустіння. Покласти в готову кашу цукровий пісок, сіль і розмішати. Відокремити білки від жовтків. Жовтки розтерти з цукром за допомогою міксера, а білки збити в піну. Додати розтерті жовтки і збиті білки в кашу і ретельно перемішати. Чашу мультиварки змастити вершковим маслом, посипати сухарями і вилити туди тісто, шаром не більше 30 мм. Верх розрівняти, змастити сметаною, за допомогою кнопки «Вибір режимів» встановити програму «Випічка» на 1 годину.

Подавати манний пудинг зі сметаною, варенням або з солодким фруктовим сиропом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

SHOPPING CART

close