Лимонний пиріг Мадейра Leave a comment

Сонячний лимонний пиріг з сонячної Мадейри. Як не дивно, але десерт родом зовсім не з цього португальського острова. Батьківщиною пирога «Мадейра» вважається Великобританія, де його часто називають «фунтовим» пирогом. За однією з версій, свою горду назву пиріг отримав завдяки великій любові англійців насолоджуватися вишуканим десертом під келих червоного кріпленого вина Мадера (до речі, батьківщина якого португальський острів Мадейра). Зараз же часи змінилися, і лимонний пиріг став прекрасним доповненням до чашки чаю в теплому сімейного кола.
Насолоджуйтеся і Ви приємним цитрусовим ароматом цього свіжоспеченого десерту.

Пиріг виходить висотою приблизно 55 мм. Він має насичений смак, ніжну і трохи вологу текстуру (як у класичного пирога «Мадейра»). За бажанням, ви можете коригувати налаштування. Щоб зробити пиріг менш вологим, зменшіть кількість води або яєць, щоб зробити смак менш насиченим, зменшите кількість масла і цукру.

Інгредієнти 1 групи:
Розм’якшене вершкове масло -? чашки
Ванільна есенція -? ч. ложки
Збиті яйця – 3 середніх
Лимонний сік – 2 ч. Ложки

Інгредієнти 2 групи:

Пшенична борошно – 1 5 ?? 8 чашки
Пекарський порошок – 2 ч. Ложки
Цукор – 1 чашка
Програма 18 – Пиріг

1. Змішайте інгредієнти кожної групи в окремому посуді.
2. Вилийте обидві суміші в робочу ємність.

Пропозиція, запрошення, речення:
Візьміть? чашки консервованої вишні, злийте сироп і обполосніть вишню водою, потім обсушити кухонним паперовим рушником; або змішайте? чашки вишні і? чашки шоколадної стружки. Додайте будь-який з запропонованих варіантів в робочу ємність поверх інших інгредієнтів.

& Nbsp;

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

SHOPPING CART

close