Коктейль “Журавлина мартіні” Leave a comment

Коктейль для тих, хто відчуває слабкість до стильних речей. Насичений червоний, відтінений яскравою зеленню м’яти, приверне увагу ваших гостей, а шикарний смак напою змусить усіх попросити добавки!

Інгредієнти:

Журавлинний сік – 60 гр
Журавлинна горілка – 60 гр
Сироп «Гренадін» – 15 гр
Цукровий сироп – 15 гр
Листочки м’яти – 8 шт.

Заздалегідь приготуйте достатню кількість цукрового сиропу. Для отримання сиропу рівні частини води і цукру-піску змішують в каструльці і доводять до кипіння. Коли сироп охолоне, його можна використовувати в коктейлях. Для цього коктейлю відмінно підійде будь-який готовий журавлинний сік, який можна купити в супермаркетах, але краще взяти свіжу журавлину, розбити блендером і отримати свіжовичавлений сік. Заповніть чашу блендера льодом, складете в нього горілку, «Гренадін», сироп, сік і 7 листочків м’яти. Змішайте компоненти. Підготуйте трикутний келих для мартіні і залишився листочок м’яти для прикраси. Для цього келих охолодіть в холодильнику, а лист м’яти покладіть на долоню однієї руки, а інший сильно приплесну його зверху, щоб звільнити ефірні масла. Вилийте готовий напій в келих і обережно покладіть зверху листочок м’яти.

Залишити відповідь

SHOPPING CART

close