Імбирний крем-суп з сочевиці Leave a comment

Харчову цінність чечевиці бобів важко переоцінити – вони поживні і здатні повністю задовольнити потребу організму в рослинному білку. В даний час страви з сочевиці незаслужено забуті господинями, ситний сочевичний суп на обід став рідкістю. І зовсім даремно, адже сочевиця відрізняється відмінним смаком і простотою приготування. Сочевиця за вмістом білка може легко замінити м’ясо, а готується за лічені хвилини (особливо якщо вибрати правильний сорт). Для цього супу нам знадобиться червона сочевиця.

Інгредієнти:


  • 200 г червоної сочевиці
  • 1 морква
  • 1 зубчик часнику
  • 5 г свіжого імбиру
  • 0,5 лимона (сік і цедра)
  • 0,5 ст. ложки каррі
  • 1 ст. ложка оливкової олії
  • 0,5 ст. ложки морської солі


    1. Чечевицю добре промити, висипати в мультиварку Chef One і залити киплячою водою у співвідношенні 1: 2. Морква, імбир і часник очистити, і дрібно натерти разом з лимонною цедрою в чашу мультиварки. Додати сіль, каррі, закрити кришку.
    2. За допомогою кнопки «Вибір режимів» встановити програму «Суп» на 40 хв.
      Після закінчення програми дати настоятися ще 10-15 хв.
    3. Перекладіть все в інший посуд і збийте масу занурювальним блендером або перекладіть все в чашу стаціонарного блендера і збийте. Якщо густо – додайте кип’яченої води. Доведіть суп до кипіння, але не кип’ятіть.
    4. Сік лимона віджати і додати його разом з оливковою олією в суп. Перемішайте.

      Смачного! Для гурманів до цього нехитрого страви як доповнення ідеально підійдуть хрусткі грінки з цільнозернового хліба або часникові сухарики.

Залишити відповідь

SHOPPING CART

close