Харчову цінність чечевиці бобів важко переоцінити – вони поживні і здатні повністю задовольнити потребу організму в рослинному білку. В даний час страви з сочевиці незаслужено забуті господинями, ситний сочевичний суп на обід став рідкістю. І зовсім даремно, адже сочевиця відрізняється відмінним смаком і простотою приготування. Сочевиця за вмістом білка може легко замінити м’ясо, а готується за лічені хвилини (особливо якщо вибрати правильний сорт). Для цього супу нам знадобиться червона сочевиця.
Інгредієнти: strong>
Ul>
Після закінчення програми дати настоятися ще 10-15 хв. Li>
Ol>
Смачного! Для гурманів до цього нехитрого страви як доповнення ідеально підійдуть хрусткі грінки з цільнозернового хліба або часникові сухарики.